Jedálny lístok 13. – 19. 7. 2020
Pondelok
Polievky: hŕstková, prešporská, pečivo.
- Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
- Džuveč z bravčového mäsa, uhorka
- Kuracie psia s kuriatkovou omáčkou, cestovina
- Muffiny s čokoládou
- Plnená bageta s pikantným mäsom.
Utorok
Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.
- Pečené kuracie stehno, pestrý cestovinový šalát
- Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
- Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, uhorka
- Žemľovka s tvarohom
- Plnená bageta s údeninou.
Streda
Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.
- Furmanské halušky
- Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb
- Hovädzí guľáš mexický, ryža, šalát
- Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
- Plnená bageta s kuracím mäsom so zeleninou.
Štvrtok
Polievky: fazuľová kyslá s kôprom, údeninová, pečivo.
- Pečená bravčová krkovička, kapusta, knedľa
- Lasagne s mäsom
- Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót
- Šúľance s makom
- Plnená bageta s údeninou.
Piatok
Polievky: mexická, roľnícka, pečivo.
- Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou
- Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
- Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
- Pečené buchty so slivkovým lekvárom
- Plnená bageta s pikantným mäsom.
Sobota
Polievka: krupicová so zeleninou, pečivo.
- Prírodné kuracie prsia, zelerová remuláda
- Bravčové mäso na paprike, cestovina
- Plnená bageta s údeninou.
Nedeľa
Polievka: zeleninová, pečivo.
- Vyprážaný bravčový rezeň, lahôdkový šalát
- Hydinové ražniči, zemiaky, čalamáda
- Plnená bageta s kuracím mäsom a zeleninou.
Jedálny lístok 20. – 26. 7. 2020
Pondelok
Polievky: furmanská, mrkvová s pórom, pečivo.
- Hovädzie mäso námornícke, ryža, uhorka
- Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
- Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
- Makový závin s jablkami
- Plnená bageta s pikantným mäsom.
Utorok
Polievky: kapustová s klobásou, tekvicová, pečivo.
- Držky na diabolský spôsob, knedľa
- Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
- Važecká pochúťka, zemiakové placky
- Pizza diabolská
- Plnená bageta s údeninou.
Streda
Polievky: guľášová, francúzska, pečivo.
- Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
- Hubové rizoto, uhorkový šalát
- Morčacie prsia plnené nivou, tarhoňa, šalát
- Zapekané palacinky s tvarohom
- Plnená bageta s kuracím mäsom so zeleninou.
Štvrtok
Polievky: držková, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.
- Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance
- Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka
- Hovädzí guľáš maďarský, knedľa
- Zemiakové knedličky s nutelou, maková posýpka
- Plnená bageta s pikantným mäsom.
Piatok
Polievky: fazuľová kyslá, morčacia, pečivo.
- Losos na masle, dusená zelenina
- Baraní guľáš, halušky
- Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, uhorka
- Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka
- Plnená bageta s údeninou.
Sobota
Polievka: šošovicová s kyslou kapustou, pečivo.
- Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
- Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
- Plnená bageta s pikantným mäsom.
Nedeľa
Polievka: roľnícka, pečivo.
- Vyprážaná ryba, parížsky šalát
- Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
- Plnená bageta s údeninou.