Jedálny lístok 14. – 27. 2. 2022

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 14. – 20. 2. 2022

Pondelok

Polievky: držková, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky,
  • Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, uhorka,
  • Horehronský syrový šalát, pečivo,
  • Ryžový nákyp s ovocím.

Utorok

Polievky: hovädzia s cestovinou, karfiolová, pečivo.

  • Bravčové stehno nitrianske, knedľa,
  • Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Zemiakové placky plnené mäsom.

Streda

Polievky: kapustová s údeným mäsom, horácka, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
  • Hovädzia roštenka cigánska, slovenská ryža, cvikla,
  • Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  • Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao.

Štvrtok

Polievky: šošovicová kyslá, kačacia s cestovinou, pečivo.

  • Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
  • Morčacie prsia prírodné, ryža s mexickou zeleninou, šalát,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Kysnutý koláč marhuľový, kakao.

Piatok

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaky, šalát,
  • Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
  • Losos na masle, dusená zelenina,
  • Bageta gurmán.

Sobota

Polievka: cesnaková s haluškami, pečivo.

  • Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  • Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: prešporská, pečivo.

  • Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, zemiaky,
  • Jelení guláš, cestovina.

 

Jedálny lístok 21. – 27. 2. 2022

Pondelok

Polievky: zeleninová, bulharská, pečivo.

  • Hovädzie mäso na korení, ryža, uhorka,
  • Bravčové stehno hamburské, knedľa,
  • Klužská kapusta,
  • Zemiakové knedličky so slivkami, maková posýpka.

Utorok

Polievky: údeninová, brokolicová dánska, pečivo.

  • Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
  • Lasagne mäsové,
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Streda

Polievky: slepačia, rascová s vajcom, pečivo.

  • Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
  • Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, šalát,
  • Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
  • Muffiny s čokoládou, kakao.

Štvrtok

Polievky: fazuľová kyslá, sedliacka, pečivo.

  • Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót,
  • Plnený bravčový závitok, tarhoňa, šalát,
  • Držky na diabolský spôsob, knedľa,
  • Špenátové halušky s tvarohom, zakysanka.

Piatok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  • Bravčový guláš, knedľa,
  • Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka,
  • Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.

Sobota

Polievka: hrášková s hubami, pečivo.

  • Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót,
  • Bravčové stehno na paprike, cestovina.

Nedeľa

Polievka: zemiaková gulášová, pečivo.

  • Kuracie prsia s horčicou, ryža, uhorka,
  • Hovädzia pečienka poľovnícka, knedľa.