Jedálny lístok 28. 3. – 3. 4. 2022
Pondelok
Polievky: mexická, ryžová s karfiolom a hubami, pečivo.
- Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
- Bravčové stehno nitrianske, cestovina,
- Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou,
- Langoše s kečupom.
Utorok
Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, bulharská, pečivo.
- Kuracie prsia orientálne, zeleninová ryža, šalát,
- Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
- Lasagne mäsové,
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.
Streda
Polievky: stupavská zabíjačková, hlivová so zeleninou, pečivo.
- Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
- Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát,
- Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
- Pizza s moravským mäsom.
Štvrtok
Polievky: prešporská, kláštorná, pečivo.
- Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
- Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
- Domáca zabíjačka, zemiaky, cvikla,
- Šúľance s makom.
Piatok
Polievky: hovädzia s cestovinou, kapustová letná, pečivo.
- Morčacie mäso na zelenine, slovenská ryža, šalát,
- Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka,
- Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
- Zapekané palacinky s tvarohom.
Sobota
Polievka: sedliacka, pečivo.
- Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
- Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát.
Nedeľa
Polievka: údeninová, pečivo.
- Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, cvikla,
- Jelení guláš, cestovina.
Jedálny lístok 4. – 10. 4. 2022
Pondelok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.
- Bravčový guláš, knedľa,
- Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, uhorka,
- Zapekané zemiaky s pórom,
- Pestrý cestovinový šalát.
Utorok
Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.
- Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
- Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
- Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou,
- Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.
Streda
Polievky: slovenská hubová, paradajková, pečivo.
- Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
- Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
- Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka,
- Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.
Štvrtok
Polievky: oravská fazuľová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.
- Bravčové mäso na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka.
- Vyprážané kuracie stehno, zemiaky, šalát,
- Držky na diabolský spôsob, knedľa,
- Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.
Piatok
Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.
- Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
- Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
- Baraní guláš, halušky,
- Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou.
Sobota
Polievka: kyjevské šči, pečivo.
- Bravčový rezeň s pečeňou, opekané zemiaky, uhorka,
- Kuracie prsia na smotane, cestovina.
Nedeľa
Polievka: zeleninová, pečivo.
- Hovädzí guláš znojemský, ryža, cvikla,
- Kuracie stehno pivárske, kapusta, knedľa.