Jedálny lístok 28. 3. – 10. 4. 2022

 

Jedálny lístok 28. 3. – 3. 4. 2022

Pondelok

Polievky: mexická, ryžová s karfiolom a hubami, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka, 
  2. Bravčové stehno nitrianske, cestovina,
  3. Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou,
  4. Langoše s kečupom.

Utorok

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, bulharská, pečivo.

  1. Kuracie prsia orientálne, zeleninová ryža, šalát,
  2. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
  3. Lasagne mäsové,
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Streda

Polievky: stupavská zabíjačková, hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  2. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát, 
  3. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  4. Pizza s moravským mäsom.

Štvrtok

Polievky: prešporská, kláštorná, pečivo.

  1. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
  2. Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
  3. Domáca zabíjačka, zemiaky, cvikla, 
  4. Šúľance s makom.

Piatok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kapustová letná, pečivo.

  1. Morčacie mäso na zelenine, slovenská ryža, šalát,
  2. Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka,
  3. Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Sobota

Polievka: sedliacka, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  2. Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: údeninová, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, cvikla,
  2. Jelení guláš, cestovina.

 

Jedálny lístok 4. – 10. 4. 2022

Pondelok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  1. Bravčový guláš, knedľa,
  2. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, uhorka,
  3. Zapekané zemiaky s pórom,
  4. Pestrý cestovinový šalát.

Utorok

Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
  2. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
  3. Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou,
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.

Streda

Polievky: slovenská hubová, paradajková, pečivo.

  1. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
  3. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka,
  4. Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.

Štvrtok

Polievky: oravská fazuľová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Bravčové mäso na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka.
  2. Vyprážané kuracie stehno, zemiaky, šalát,
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa,
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Piatok

Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
  2. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  3. Baraní guláš, halušky,
  4. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou.

Sobota

Polievka: kyjevské šči, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s pečeňou, opekané zemiaky, uhorka,
  2. Kuracie prsia na smotane, cestovina.

Nedeľa

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Hovädzí guláš znojemský, ryža, cvikla,
  2. Kuracie stehno pivárske, kapusta, knedľa.