Jedálny lístok 29. 1. – 4. 2. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Pondelok

Polievky: držková, sedliacka, pečivo.

  • Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, uhorka,
  • Kuracie prsia na brokolicovom kréme, fusilli,
  • Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou,
  • Šalát lahôdkový, pečivo.

Utorok

Polievky: slovenská hubová, frankfurtská, pečivo.

  • Domáca zabíjačka, zemiaky, cvikla,
  • Morčacie prsia na paprike, cestovina,
  • Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
  • Hanácke koláče, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: oravská fazuľová, hlivová so zeleninou, pečivo.

  • Plnený bravčový závitok, ryža, šalát,
  • Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  • Zemiakové placky, zakysanka,
  • Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Štvrtok

Polievky: kapustová s klobásou, horácka, pečivo.

  • Bravčový rezeň telgártsky, zemiaky, uhorka,
  • Hovädzie mäso na korení, tarhoňa, šalát,
  • Kuracie rezančeky, dusená fazuľka s baby mrkvou,
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Piatok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.

  • Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
  • Kuracie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  • Mäsové guľky, paradajková omáčka, zemiaková kaša,
  • Pikantný syrový šalát, pečivo,
  • Bageta Apetito.

Sobota

Polievka: zeleninová, pečivo.

  • Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina,
  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka.

Nedeľa

Polievka: kyjevské šči, pečivo.

  • Morčacie prsia na zelenine, ryža, čalamáda,
  • Bravčový guláš, knedľa.

 

Jedálny lístok 5. – 11. 2. 2024

Pondelok

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, bulharská, pečivo.

  • Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, uhorka,
  • Jarné kuracie stehno, zemiaky,
  • Bolonské špagety,
  • Parížsky šalát, pečivo.

Utorok

Polievky: gulášová, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  • Bravčové stehno hamburské, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, ryža, šalát,
  • Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta,
  • Farfaly so zeleninovou omáčkou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
  • Bravčové mäso na rasci, slovenská ryža, cvikla,
  • Špenátové halušky s tvarohom, zakysanka,
  • Cesnakové osie hniezda,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: slepačia, cesnaková s haluškami, pečivo.

  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, šalát,
  • Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
  • Tlačenkový šalát, pečivo.

Piatok

Polievky: furmanská, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Bravčová krkovička na cesnaku, opekané zemiaky, uhorka,
  • Hovädzí guláš maďarský, cestovina,
  • Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža,
  • Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao,
  • Bageta s pikantným mäsom.

Sobota

Polievka: karfiolová, pečivo.

  • Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
  • Kuracie prsia na ázijský spôsob, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: paradajková s ryžou, pečivo.

  • Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
  • Bravčový rezeň na srbský spôsob, zemiaky, cvikla.