Jedálny lístok 11. – 24. 3. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 11. – 17. 3. 2024

Pondelok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Hovädzia roštenka cigánska, ryža, čalamáda,
  • Bravčový perkelt, cestovina,
  • Špenátové listy s hlivami, opekané zemiaky,
  • Pikantný syrový šalát, pečivo.

Utorok

Polievky: kelová s ryžou, údeninová, pečivo.

  • Bravčový rezeň gordon blue, zemiaková kaša, šalát,
  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Šéfovský šalát,
  • Lievance s lesným ovocím,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: slepačia, paradajková s cestovinou, pečivo.

  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  • Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
  • Zapekaná brokolica s tofu,
  • Bageta Apetito.

Štvrtok

Polievky: stupavská zabíjačková, pohronská, pečivo.

  • Husárska roláda, zemiaky, cvikla,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Treska na masle, dusená zelenina,
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Piatok

Polievky: gulášová, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Bravčové stehno nitrianske, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, ryža s mexickou zeleninou, šalát,
  • Lasagne mäsové,
  • Zemiakové knedličky slivkové, maková posýpka,
  • Bageta Gurmán.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaky, uhorka,
  • Goralská pochúťka, cestovina.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  • Morčacie prsia s paprikou a brokolicou, ryža, šalát,
  • Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, čalamáda.

 

Jedálny lístok 18. – 24. 3. 2024

Pondelok

Polievky: oravská fazuľová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  • Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou,
  • Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina,
  • Zapekaný bravčový rezeň so syrom, fit šalát,
  • Granatiersky pochod, cvikla.

Utorok

Polievky: karfiolová, bulharská, pečivo.

  • Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
  • Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
  • Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
  • Bolonské špagety,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.

  • Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
  • Kuracie prsia na brokolicovom kréme, fusilli,
  • Džuveč z bravčového mäsa, uhorka,
  • Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao,
  • Bageta salámová.

Štvrtok

Polievky: prešporská, krúpková, pečivo.

  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Bravčový rezeň na hubách, ryža, šalát,
  • Pečené zemiaky s paradajkovou omáčkou,
  • Klužská kapusta.

Piatok

Polievky: šošovicová kyslá, frankfurtská, pečivo.

  • Bravčový rezeň telgártsky, zemiaková kaša, uhorka,
  • Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
  • Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
  • Plnené rožky orechové, kakao,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Sobota

Polievka: roľnícka, pečivo.

  • Hovädzí guláš znojemský, tarhoňa, šalát,
  • Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža.

Nedeľa

Polievka: hrášková s údeninou, pečivo.

  • Morčacie prsia orientálne, slovenská ryža, uhorka,
  • Hovädzia roštenka na slanine, opekané zemiaky, cvikla.