Jedálny lístok 11. – 17. 3. 2024
Pondelok
Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.
- Hovädzia roštenka cigánska, ryža, čalamáda,
- Bravčový perkelt, cestovina,
- Špenátové listy s hlivami, opekané zemiaky,
- Pikantný syrový šalát, pečivo.
Utorok
Polievky: kelová s ryžou, údeninová, pečivo.
- Bravčový rezeň gordon blue, zemiaková kaša, šalát,
- Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
- Šéfovský šalát,
- Lievance s lesným ovocím,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: slepačia, paradajková s cestovinou, pečivo.
- Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
- Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
- Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
- Zapekaná brokolica s tofu,
- Bageta Apetito.
Štvrtok
Polievky: stupavská zabíjačková, pohronská, pečivo.
- Husárska roláda, zemiaky, cvikla,
- Baraní guláš, halušky,
- Treska na masle, dusená zelenina,
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.
Piatok
Polievky: gulášová, mrkvová s pórom, pečivo.
- Bravčové stehno nitrianske, knedľa,
- Kuracie prsia prírodné, ryža s mexickou zeleninou, šalát,
- Lasagne mäsové,
- Zemiakové knedličky slivkové, maková posýpka,
- Bageta Gurmán.
Sobota
Polievka: francúzska, pečivo.
- Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaky, uhorka,
- Goralská pochúťka, cestovina.
Nedeľa
Polievka: terchovská, pečivo.
- Morčacie prsia s paprikou a brokolicou, ryža, šalát,
- Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, čalamáda.
Jedálny lístok 18. – 24. 3. 2024
Pondelok
Polievky: oravská fazuľová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.
- Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou,
- Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina,
- Zapekaný bravčový rezeň so syrom, fit šalát,
- Granatiersky pochod, cvikla.
Utorok
Polievky: karfiolová, bulharská, pečivo.
- Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
- Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
- Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
- Bolonské špagety,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.
- Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
- Kuracie prsia na brokolicovom kréme, fusilli,
- Džuveč z bravčového mäsa, uhorka,
- Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao,
- Bageta salámová.
Štvrtok
Polievky: prešporská, krúpková, pečivo.
- Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
- Bravčový rezeň na hubách, ryža, šalát,
- Pečené zemiaky s paradajkovou omáčkou,
- Klužská kapusta.
Piatok
Polievky: šošovicová kyslá, frankfurtská, pečivo.
- Bravčový rezeň telgártsky, zemiaková kaša, uhorka,
- Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
- Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
- Plnené rožky orechové, kakao,
- Bageta s morčacím mäsom.
Sobota
Polievka: roľnícka, pečivo.
- Hovädzí guláš znojemský, tarhoňa, šalát,
- Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža.
Nedeľa
Polievka: hrášková s údeninou, pečivo.
- Morčacie prsia orientálne, slovenská ryža, uhorka,
- Hovädzia roštenka na slanine, opekané zemiaky, cvikla.