Jedálny lístok 3. – 9. 6. 2024
Pondelok
Polievky: paradajková s ryžou, údeninová, pečivo.
- Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
- Bravčový rezeň na lesných hríboch, zemiaky, čalamáda,
- Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou,
- Ryžový nákyp s ovocím.
Utorok
Polievky: slepačia, frankfurtská, pečivo.
- Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
- Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát,
- Lečo s klobásou, zemiaky,
- Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: fazuľová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.
- Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
- Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
- Zapekaná ryba so šampiňónmi, šalát z červenej kapusty s kukuricou,
- Hanácke koláče, kakao,
- Bageta s pikantným mäsom.
Štvrtok
Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.
- Kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža,
- Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
- Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
- Ružový cestovinový šalát s tuniakom.
Piatok
Polievky: zeleninová, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.
- Morčacie prsia prírodné, štuchané zemiaky s maslom, šalát,
- Bravčový perkelt, cestovina,
- Plnená hlávková kapusta, knedľa,
- Závin kysnutý makovo-višňový, kakao,
- Bageta Gurmán.
Sobota
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
- Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
- Kuracie prsia orientálne, tarhoňa, cvikla.
Nedeľa
Polievka: karfiolová, pečivo.
- Bravčový rezeň na srbský spôsob, opekané zemiaky, uhorka,
- Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina.
Jedálny lístok 10. – 16. 6. 2024
Pondelok
Polievky: prešporská, zemiaková gulášová, pečivo.
- Hovädzia roštenka na slanine, tarhoňa, uhorka,
- Kuracie prsia s horčicou, ryža, čalamáda,
- Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
- Šalát z čínskej kapusty s hroznom a jablkami, pečivo.
Utorok
Polievky: držková, roľnícka, pečivo.
- Bravčový rezeň telgártsky, opekané zemiaky, šalát,
- Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
- Furmanské halušky,
- Škoricové osie hniezda, kakao,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, pohronská, pečivo.
- Bravčový rezeň prírodný, zeleninová ryža, šalát,
- Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
- Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
- Zapekané špaldové cestoviny s karfiolom a tofu,
- Bageta tuniaková.
Štvrtok
Polievky: slovenská hubová, zeleninová so šunkou, pečivo.
- Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót,
- Hovädzí guláš maďarský, cestovina,
- Džuveč z bravčového mäsa, uhorka,
- Tvarožník, kakao.
Piatok
Polievky: terchovská, francúzska, pečivo.
- Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
- Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
- Vyprážaná ryba, domáci zemiakový šalát,
- Šalát taliansky cestovinový,
- Bageta moravská.
Sobota
Polievka: kelová s ryžou, pečivo.
- Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
- Bravčová krkovička na cesnaku, opekané zemiaky, čalamáda.
Nedeľa
Polievka: oravská fazuľová, pečivo.
- Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
- Hovädzia pečienka znojemská, tarhoňa, cvikla.