Jedálny lístok 1. – 14. 7. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 1. – 7. 7. 2024

Pondelok

Polievky: hrachová so salámou, roľnícka, pečivo.

  • Kuracie prsia na lesných hríboch, opekané zemiaky, čalamáda,
  • Hovädzia pečienka sviečková, cestovina,
  • Šalát zo surovej zeleniny s jogurtom, pečivo,
  • Bravčový rezeň s brusnicami a hruškou, ryža.

Utorok

Polievky: slovenská hubová, francúzska, pečivo.

  • Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
  • Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
  • Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
  • Palacinky s tvarohovou plnkou a čokoládou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: držková, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
  • Guláš z diviny, halušky,
  • Zapekaná brokolica s tofu,
  • Šúľance plnené orechovou náplňou, višňová omáčka,
  • Bageta moravská.

Štvrtok

Polievky: oravská fazuľová, rascová s vajcom, pečivo.

  • Bravčové mäso na rasci, ryža, šalát,
  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Francúzske zemiaky, šalát.

Piatok

Polievka: stupavská zabíjačková, pečivo.

  • Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, opekané zemiaky, uhorka,
  • Kuracie prsia na smotane, cestovina.

Sobota

Polievka: slepačia, pečivo.

  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa,
  • Kuracie prsia na ázijský spôsob, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: kelová so zemiakmi, pečivo.

  • Hovädzia pečienka poľovnícka, cestovina,
  • Morčacie prsia s paprikou a brokolicou, ryža, cvikla.

 

Jedálny lístok  8. – 14. 7. 2024

Pondelok

Polievky: furmanská, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Bravčový rezeň na zelenine, ryža, cvikla,
  • Kondičkový tanier,
  • Varená brokolica, zemiaky, syrová omáčka.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, krémová s ovsenými vločkami, pečivo.

  • Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  • Hovädzia pečienka milánska, cestovina,
  • Cviklové rizoto s kuracím mäsom, šalát,
  • Šúľance s makom,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.

  • Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
  • Kuracie prsia orientálne, ryža, šalát,
  • Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky,
  • Svieži letný šalát, pečivo,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: zeleninová, kyjevské šči, pečivo.

  • Bravčový rezeň gordon blue, zemiaková kaša, šalát,
  • Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, čalamáda,
  • Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
  • Kysnutý koláč marhuľový, kakao.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, bulharská, pečivo.

  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  • Grilovaný encián, zemiaky, brusnicová omáčka,
  • Parížsky šalát, pečivo,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Sobota

Polievka: sedliacka, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaky, šalát,
  • Bravčové mäso na paprike, cestovina.

Nedeľa

Polievka: hrachová s párkom, pečivo.

  • Podtatranský plnený bravčový rezeň, tarhoňa, uhorka,
  • Kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža.