Jedálny lístok 7. – 20. 10. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 7. – 13. 10. 2024

Pondelok
Polievky: kapustová s klobásou, horácka, pečivo.
• Kuracie prsia orientálne, ryža, cvikla,
• Bravčové stehno hutnícke, cestovina,
• Roľnícke zemiaky, uhorka,
• Šalát fazuľový so salámou a chrenom, pečivo.

Utorok
Polievky: paradajková s cestovinou, údeninová, pečivo.
• Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa,
• Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát,
• Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
• Furmanské halušky,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Bravčové ražniči, zemiaková kaša, čalamáda,
• Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
• Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance,
• Šúľance s makom,
• Bageta Gurmán.

Štvrtok
Polievky: slepačia, goralská, pečivo.
• Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
• Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
• Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
• Pestrý cestovinový šalát.

Piatok
Polievky: šošovicová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.
• Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
• Baraní guláš, halušky,
• Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
• Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami,
• Bageta s morčacím mäsom.

Sobota
Polievka: terchovská, pečivo.
• Bravčový rezeň sikulský, knedľa,
• Hovädzia roštenka na hubách, ryža, cvikla.

Nedeľa
Polievka: pohronská, pečivo.
• Kuracie prsia plnené bryndzou, opekané zemiaky, čalamáda,
• Bravčový guláš, cestovina.

 

Jedálny lístok 14. – 20. 10. 2024

Pondelok
Polievky: kelová so zemiakmi, prešporská, pečivo.
• Bravčové stehno na paprike, cestovina,
• Morčacie prsia na lesných hríboch, ryža, uhorka,
• Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
• Zemiakové knedličky čučoriedkové, orechová posýpka.

Utorok
Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.
• Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót,
• Hovädzia pečienka sviečková, cestovina,
• Hubové rizoto, šalát,
• Závin kysnutý makovo-višňový, kakao,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.
• Daniel so šípkovou omáčkou, knedľa,
• Bravčový závitok hrádocký, ryža, šalát,
• Zapekané zemiaky s pórom,
• Kuracie rezančeky, dusená fazuľka s baby mrkvou,
• Bageta salámová.

Štvrtok
Polievky: slovenská hubová, rascová s vajcom, pečivo.
• Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaky, uhorka,
• Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
• Fliačky s kapustou,
• Hanácke koláče, kakao.

Piatok
Polievky: stupavská zabíjačková, francúzska, pečivo.
• Bravčové dusené, kôprová omáčka, knedľa,
• Kuracie prsia prírodné, ryža, šalát,
• Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát,
• Jesenný šalát, pečivo,
• Bageta moravská.

Sobota
Polievka: gulášová, pečivo.
• Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky,
• Bravčový rezeň srbský, tarhoňa, cvikla.

Nedeľa
Polievka: sedliacka, pečivo.
• Bravčové stehno nitrianske, cestovina,
• Kuracie prsia na zelenine, ryža, čalamáda.