Jedálny lístok 10. – 23. 2. 2025

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 10. – 16. 2. 2025

Pondelok

Polievky: karfiolová, údeninová, pečivo.

  • Bravčový rezeň na zelenine, štuchané zemiaky s maslom,
  • Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, šalát,
  • Kuracie rezančeky, dusená fazuľka s baby mrkvou,
  • Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.

  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  • Vyprážaná ryba, zemiakový šalát s majonézou,
  • Farfally so zeleninovou omáčkou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: paradajková, hrachová so salámou, pečivo.

  • Kuracie prsia na paprike, cestovina,
  • Husárska roláda, zemiaková kaša, čalamáda,
  • Pečené kačacie stehno, červená kapusta, lokša,
  • Škoricové osie hniezda, kakao,
  • Bageta tuniaková.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, slovenská šajtľava, pečivo.

  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa,
  • Kuracie prsia na ázijský spôsob, ryža, šalát,
  • Grilovaný encián, zemiaky, brusnicová omáčka,
  • Halušky s kyslou kapustou a slaninou.

Piatok

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát,
  • Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
  • Kuracie stehno so slivkami, ryža,
  • Šišky s nutelou, kakao,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: hŕstková, pečivo.

  • Kuracie prsia orientálne, ryža, šalát,
  • Bravčový guláš, knedľa.

Nedeľa

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky,
  • Hovädzia pečienka cigánska, slovenská ryža, cvikla.

 

Jedálny lístok 17. – 23. 2. 2025

Pondelok

Polievky: kapustová s klobásou, roľnícka, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Bravčové mäso na srbský spôsob, ryža, cvikla,
  • Karfiolový mozoček so syrom, zemiaky, šalát,
  • Ružový cestovinový šalát s tuniakom.

Utorok

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  • Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Morčacie prsia na brokolicovom kréme, fusilli,
  • Klopsa, paradajková omáčka, knedľa,
  • Plnené rožky tvarohové, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: zeleninová, prešporská, pečivo.

  • Daniel so šípkovou omáčkou, knedľa,
  • Bravčový rezeň na hubách, ryža, šalát,
  • Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
  • Lasagne mäsové,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Štvrtok

Polievky: slovenská hubová, frankfurtská, pečivo.

  • Bravčový závitok hrádocký, zemiaková kaša, šalát,
  • Hovädzí guláš maďarský, cestovina,
  • Cviklové rizoto s kuracím mäsom, uhorka,
  • Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém.

Piatok

Polievky: furmanská, brokolicová dánska, pečivo.

  • Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
  • Pizza diabolská,
  • Zapekané zemiaky s pórom,
  • Bageta salámová.

Sobota

Polievka: terchovská, pečivo.

  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
  • Kuracie prsia na smotane s hlivami, cestovina.

Nedeľa

Polievka: slepačia, pečivo.

  • Bravčový rezeň sikulský, knedľa,
  • Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, cvikla.