Jedálny lístok 13. – 26. 1. 2025

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 13. – 19. 1. 2025

Pondelok
Polievky: karfiolová, prešporská, pečivo.
• Kuracie prsia prírodné, ryža, cvikla,
• Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
• Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
• Šalát fazuľový so salámou a chrenom, pečivo.

Utorok
Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.
• Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
• Bravčový rezeň orientálny, ryža, šalát,
• Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
• Zemiakové knedličky slivkové, maková posýpka,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: šošovicová kyslá, bulharská, pečivo.
• Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
• Bravčové mäso na rasci, tarhoňa, uhorka,
• Furmanské halušky,
• Palacinky s tvarohom a čokoládou,
• Bageta Gurmán.

Štvrtok
Polievky: krúpková, oravská fazuľová, pečivo.
• Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa,
• Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát,
• Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
• Pestrý cestovinový šalát.

Piatok
Polievky: držková, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Važecká pochúťka, zemiakové placky,
• Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
• Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
• Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.
• Bageta s morčacím mäsom.

Sobota
Polievka: hovädzia s cestovinou, pečivo.
• Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
• Morčacie prsia Kung-Pao, ryža, šalát.

Nedeľa
Polievka: slovenská šajtľava, pečivo.
• Kuracie prsia plnené bryndzou, opekané zemiaky, uhorka,
• Hovädzia roštenka na hubách, tarhoňa, cvikla.

 

Jedálny lístok 20. – 26. 1. 2024

Pondelok
Polievky: hŕstková, sedliacka, pečivo.
• Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, uhorka,
• Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža,
• Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta,
• Windsorský šalát, pečivo.

Utorok
Polievky: slepačia, goralská, pečivo.
• Bravčový rezeň gordon blue, zemiaková kaša, šalát,
• Viedenský guláš z daniela, halušky,
• Granatiersky pochod, cvikla
• Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: kapustová s klobásou, roľnícka, pečivo.
• Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
• Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, šalát,
• Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
• Pestrý cestovinový šalát,
• Bageta moravská.

Štvrtok
Polievky: slovenská hubová, mrkvová s pórom, pečivo.
• Jarné kuracie stehno, zemiaky,
• Bravčový perkelt, cestovina,
• Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
• Šúľance s makom.

Piatok
Polievky: mexická, brokolicová dánska, pečivo.
• Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
• Morčacie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
• Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
• Klužská kapusta,
• Bageta s pikantným mäsom.

Sobota
Polievka: zeleninová, pečivo.
• Bravčová krkovička zbojnícka, štuchané zemiaky, s maslom, čalamáda,
• Kuracie prsia na smotane, cestovina.

Nedeľa
Polievka: údeninová, pečivo.
• Hovädzia pečienka poľovnícka, knedľa,
• Podtatranský plnený bravčový rezeň, ryža, cvikla.