Jedálny lístok 13. – 19. 2. 2023
Pondelok
Polievky: stupavská zabíjačková, horácka, pečivo.
- Jarné kuracie stehno, zemiaky,
- Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina,
- Zapekaná ryba so šampiňónmi, šalát z červenej kapusty s kukuricou,
- Ryžový nákyp s ovocím.
Utorok
Polievky: mexická, hlivová so zeleninou, pečivo.
- Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
- Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
- Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
- Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém,
- Ovocný balíček.
Streda
Polievky: šošovicová kyslá, pórová s krúpami, pečivo.
- Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, uhorka,
- Bravčové mäso na rasci, tarhoňa, šalát,
- Hubové rizoto, šalát,
- Parížsky šalát, pečivo,
- Bageta tuniaková.
Štvrtok
Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.
- Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
- Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, šalát,
- Varená brokolica, zemiaky, syrová omáčka,
- Lievance s džemom.
Piatok
Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.
- Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaky, šalát,
- Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
- Prekladané mäso s kelom,
- Šalát z čínskej kapusty s hroznom a jablkami, pečivo,
- Bageta moravská.
Sobota
Polievka: furmanská, pečivo.
- Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
- Bravčový rezeň na zelenine, ryža, cvikla.
Nedeľa
Polievka: roľnícka, pečivo.
- Kuracie prsia plnené bryndzou, opekané zemiaky, uhorka,
- Hovädzí guláš znojemský, slovenská ryža, čalamáda.
Jedálny lístok 20. – 26. 2. 2023
Pondelok
Polievky: slovenská hubová, zeleninová so šunkou, pečivo.
- Bravčové stehno na paprike, knedľa,
- Kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža,
- Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
- Zvolenské údené mäso s fazuľou, chlieb.
Utorok
Polievky: hrachová so salámou, francúzska, pečivo.
- Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
- Hovädzia roštenka na slanine, tarhoňa, uhorka,
- Lasagne mäsové,
- Šišky s nutelou, kakao.
- Ovocný balíček.
Streda
Polievky: zeleninová, údeninová, pečivo.
- Vyprážaná ryba, zemiakový šalát s majonézou,
- Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
- Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
- Pikantný syrový šalát, pečivo,
- Bageta Gurmán.
Štvrtok
Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.
- Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
- Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
- Džuveč z bravčového mäsa, uhorka,
- Zapekané palacinky s tvarohom.
Piatok
Polievky: prešporská, karfiolová, pečivo.
- Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
- Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát,
- Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
- Šalát lahôdkový, pečivo,
- Bageta s pikantným mäsom.
Sobota
Polievka: gulášová, pečivo.
- Bravčový rezeň telgártsky, opekané zemiaky, uhorka,
- Morčacie mäso na čínsky spôsob, slovenská ryža, šalát.
Nedeľa
Polievka: hovädzia s cestovinou, pečivo.
- Bravčový guláš, knedľa,
- Hovädzia roštenka cigánska, ryža, cvikla.