Jedálny lístok 2. – 15. 8. 2021

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 2. – 8. 8. 2021

Pondelok

Polievky: terchovská, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Bravčový perkelt, cestovina
  2. Hovädzia roštenka na slanine, zemiaky, uhorka
  3. Šalát pekinský so šunkou, pečivo
  4. Šúľance so strúhankou.

Utorok

Polievky: zeleninová, oravská fazuľová, pečivo.

  1. Goralská pochúťka, knedľa
  2. Morčacie prsia prírodné, ryža, šalát
  3. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  4. Hanácke koláče, kakao.

Streda

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, cestovina
  2. Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót
  3. Horehronský syrový šalát, pečivo
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Štvrtok

Polievky: slepačia, karfiolová, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  3. Parížsky šalát, pečivo
  4. Šišky s nutelou, kakao.

Piatok

Polievky: furmanská, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Podtatranský plnený bravčový rezeň, slovenská ryža, šalát
  3. Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance
  4. Lievance s džemom.

Sobota

Polievka: prešporská, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, knedľa
  2. Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: hŕstková, pečivo.

  1. Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
  2. Kuracie prsia na smotane, cestovina.

 

Jedálny lístok 9. – 15. 8. 2021

Pondelok

Polievky: fazuľová kyslá, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  2. Kuracie prsia orientálne, ryža, uhorka
  3. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka
  4. Makový závin s jablkami, kakao.

Utorok

Polievky: gulášová, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  2. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou
  4. Kysnutý koláč slivkový, kakao.

Streda

Polievky: hovädzia s cestovinou, paradajková, pečivo.

  1. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  2. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa
  3. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  4. Palacinky s džemom a čokoládou.

Štvrtok

Polievky: stupavská zabíjačková, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, kompót
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  3. Syrové tajomstvo, pečivo
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Piatok

Polievky: držková, sedliacka, pečivo.

  1. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  2. Bravčový rezeň na zelenine, ryža, šalát
  3. Zapekaná brokolica s tofu
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Sobota

Polievka: kelová s ryžou, pečivo.

  1. Husárska roláda, zemiaky, uhorka
  2. Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, cvikla.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Bravčové stehno nitrianske, knedľa
  2. Morčacie mäso na čínsky spôsob, ryža, šalát.