Jedálny lístok 19.10. – 1. 11. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 19. – 25. 10. 2020

Pondelok

Polievky: guľášová, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  2. Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, uhorka
  3. Furmanské halušky
  4. Lahôdkový šalát, pečivo
  5. Morčacie prsia prírodné, zelerovo-zemiakové pyré
  6. Muffiny s čokoládou, kakao
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: hŕstková, prešporská, pečivo.   

  1. Hydinové ražničí, zemiaky, šalát
  2. Bravčové mäso na paprike, cestovina
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  4. Windsorský šalát, pečivo
  5. Losos na masle, dusená zelenina
  6. Žemľovka s tvarohom
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Streda

Polievky: fazuľová kyslá s kôprom, údeninová, pečivo.   

  1. Hovädzí guľáš mexický, ryža, šalát
  2. Plnená paprika, knedľa
  3. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka
  4. Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo
  5. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, brokolicová dánska, pečivo.   

  1. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
  3. Bolonské špagety
  4. Pestrý cestovinový šalát
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: kapustová s klobásou, roľnícka, pečivo.   

  1. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  2. Morčacie prsia  na hrášku so šampiňónmi, ryža,  šalát
  3. Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance
  4. Syrové tajomstvo, pečivo
  5. Zapekané zemiaky s pórom
  6. Kysnutý koláč marhuľový, kakao
  7. Bageta moravská
  8. Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: furmanská, pečivo.   

  1. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka
  2. Hovädzia roštenka  na slanine, slovenská ryža,  cvikla
  3. Bageta s kuracím mäsom

Nedeľa

Polievka: držková, pečivo.    

  1. Kuracie prsia orientálne, ryža, čalamáda
  2. Bravčové stehno nitrianske, knedľa
  3. Bageta syrová

 

Jedálny lístok 26. 10. – 1. 11.2020

Pondelok

Polievky: šošovicová kyslá, krupicová  so zeleninou, pečivo.   

  1. Kuracie prírodné, tarhoňa, uhorka
  2. Bravčový rezeň s broskyňou a    syrom, zemiaky, šalát
  3. Zemiakovo – bryndzové pirohy so slaninou
  4. Šalát švajčiarsky s tofu, pečivo
  5. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  6. Ryžový nákyp s ovocím
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: slepačia, zeleninová, pečivo

  1. Bravčové mäso na čínsky spôsob, ryža, šalát
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát
  4. Parížsky šalát, pečivo
  5. Kuracie rezančeky, zelená fazuľka s baby mrkvou
  6. Buchty na pare  s nutelou, maková posýpka, kakao
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Streda

Polievky: oravská fazuľková, karfiolová, pečivo

  1. Husárska roláda, zemiaková kaša, šalát
  2. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Džuveč z bravčového mäsa, uhorka
  4. Horehronský syrový šalát, pečivo
  5. Špenátové halušky s tvarohom, zakysanka
  6. Palacinky s džemom a čokoládou
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: terchovská, bryndzová    so strúhaným syrom, pečivo.   

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát
  3. Baraní guľáš, halušky
  4. Šalát cestovinový s brokolicou
  5. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  6. Šúľance so strúhankou
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: stupavská zabíjačková, rascová s vajcom, pečivo.   

  1. Hovädzí guľáš maďarský, cestovina
  2. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  3. Lasagne mäsové
  4. Grécky šalát, pečivo
  5. Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha
  6. Hanácke koláče
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, knedľa
  2. Kuracie prsia na lesných hríbikoch, ryža, uhorka
  3. Bageta s pikantným mäsom.

Nedeľa

Polievka: guľášová, pečivo.   

  1. Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky
  2. Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, cvikla
  3. Bageta  moravská.