Jedálny lístok 24. 2. – 9. 3. 2025

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 24. 2. – 2. 3. 2025

Pondelok

Polievky: fazuľová kyslá, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Bravčové ražniči, zemiaky, čalamáda,
  • Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka,
  • Zapekaná brokolica s tofu,
  • Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha.

Utorok

Polievky: kelová so zemiakmi, údeninová, pečivo.

  • Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  • Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Francúzske zemiaky, uhorka,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: hŕstková, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
  • Bravčové mäso na paprike, cestovina,
  • Treska na masle, dusená zelenina,
  • Muffiny s čokoládou, kakao,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, goralská, pečivo.

  • Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
  • Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  • Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Kuracie prsia s plnkou, zeleninová obloha.

Piatok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  • Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  • Kuracie stehno na smotane, cestovina,
  • Parížsky šalát, pečivo,
  • Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: sedliacka, pečivo.

  • Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
  • Goralská pochúťka, knedľa.

Nedeľa

Polievka: hrachová so salámou, pečivo.

  • Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, cvikla,
  • Morčacie prsia prírodné, štuchané zemiaky s maslom, šalát.

 

Jedálny lístok 3. – 9. 3. 2025

Pondelok

Polievky: gulášová, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Bravčový perkelt, cestovina,
  • Morčacie prsia orientálne, ryža, šalát,
  • Kondičkový tanier,
  • Prekladané mäso s kelom.

Utorok

Polievky: oravská fazuľová, karfiolová, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
  • Hovädzie filé kopaničiarske, tarhoňa, cvikla,
  • Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo,
  • Šúľance so strúhankou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: krúpková, hrášková s údeninou, pečivo.

  • Držky na diabolský spôsob, knedľa,
  • Bravčový rezeň prírodný, ryža s mexickou zeleninou, šalát,
  • Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát,
  • Hanácke koláče, kakao,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Štvrtok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  • Bravčový rezeň telgártsky, opekané zemiaky, šalát,
  • Hovädzia pečienka milánska, cestovina,
  • Furmanské halušky,
  • Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.

Piatok

Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.

  • Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
  • Pečené kuracie stehno, ryža, kompót,
  • Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
  • Syrové tajomstvo, pečivo,
  • Bageta s pikantným mäsom.

Sobota

Polievka: šošovicová kyslá, pečivo.

  • Hovädzie mäso na korení, slovenská ryža, šalát,
  • Bravčová krkovička zbojnícka, zemiaky, čalamáda.

Nedeľa

Polievka: prešporská, pečivo.

  • Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža,
  • Bravčové stehno nitrianske, knedľa.