Jedálny lístok 24. 2. – 2. 3. 2025
Pondelok
Polievky: fazuľová kyslá, krupicová so zeleninou, pečivo.
- Bravčové ražniči, zemiaky, čalamáda,
- Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka,
- Zapekaná brokolica s tofu,
- Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha.
Utorok
Polievky: kelová so zemiakmi, údeninová, pečivo.
- Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
- Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
- Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
- Francúzske zemiaky, uhorka,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: hŕstková, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.
- Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
- Bravčové mäso na paprike, cestovina,
- Treska na masle, dusená zelenina,
- Muffiny s čokoládou, kakao,
- Bageta Gurmán.
Štvrtok
Polievky: hovädzia s cestovinou, goralská, pečivo.
- Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
- Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
- Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
- Kuracie prsia s plnkou, zeleninová obloha.
Piatok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.
- Važecká pochúťka, zemiakové placky,
- Kuracie stehno na smotane, cestovina,
- Parížsky šalát, pečivo,
- Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao,
- Bageta moravská.
Sobota
Polievka: sedliacka, pečivo.
- Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
- Goralská pochúťka, knedľa.
Nedeľa
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
- Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, cvikla,
- Morčacie prsia prírodné, štuchané zemiaky s maslom, šalát.
Jedálny lístok 3. – 9. 3. 2025
Pondelok
Polievky: gulášová, mrkvová s pórom, pečivo.
- Bravčový perkelt, cestovina,
- Morčacie prsia orientálne, ryža, šalát,
- Kondičkový tanier,
- Prekladané mäso s kelom.
Utorok
Polievky: oravská fazuľová, karfiolová, pečivo.
- Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
- Hovädzie filé kopaničiarske, tarhoňa, cvikla,
- Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo,
- Šúľance so strúhankou,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: krúpková, hrášková s údeninou, pečivo.
- Držky na diabolský spôsob, knedľa,
- Bravčový rezeň prírodný, ryža s mexickou zeleninou, šalát,
- Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát,
- Hanácke koláče, kakao,
- Bageta s kuracím mäsom.
Štvrtok
Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.
- Bravčový rezeň telgártsky, opekané zemiaky, šalát,
- Hovädzia pečienka milánska, cestovina,
- Furmanské halušky,
- Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.
Piatok
Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.
- Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
- Pečené kuracie stehno, ryža, kompót,
- Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
- Syrové tajomstvo, pečivo,
- Bageta s pikantným mäsom.
Sobota
Polievka: šošovicová kyslá, pečivo.
- Hovädzie mäso na korení, slovenská ryža, šalát,
- Bravčová krkovička zbojnícka, zemiaky, čalamáda.
Nedeľa
Polievka: prešporská, pečivo.
- Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža,
- Bravčové stehno nitrianske, knedľa.