Jedálny lístok 24. 3. – 6. 4. 2025

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 24. – 30. 3. 2025

Pondelok

Polievky: prešporská, krémová s ovsenými vločkami, pečivo.

  • Bravčové stehno záhradnícke, ryža, uhorka,
  • Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance,
  • Horehronský syrový šalát, pečivo,
  • Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta.

Utorok

Polievky: karfiolová, hrachová so salámou, pečivo.

  • Kuracie prsia na hubách, ryža, šalát,
  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  • Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, pohronská, pečivo.

  • Sekaný rezeň z bôčika, domáci zemiakový šalát,
  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
  • Lievance s lesným ovocím,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, kláštorná, pečivo.

  • Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
  • Morčacie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
  • Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Tlačenkový šalát, pečivo.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Bravčový rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát,
  • Jelení guláš, halušky,
  • Kuracie stehno so slivkami, ryža,
  • Žemľovka s tvarohom,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Sobota

Polievka: sedliacka, pečivo.

  • Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  • Kuracie prsia orientálne, zeleninová ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: furmanská, pečivo.

  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
  • Kuracie prsia na smotane, cestovina.

 

Jedálny lístok 31. 3. – 6. 4. 2025

Pondelok

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  • Bravčový rezeň na rasci, ryža, cvikla,
  • Morčacie prsia prírodné, zelerová remuláda,
  • Fliačky s kapustou.

Utorok

Polievky: držková, roľnícka, pečivo.

  • Husárska roláda, zemiaková kaša, šalát,
  • Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
  • Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, šalát,
  • Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
  • Lasagne mäsové,
  • Pestrý cestovinový šalát,
  • Bageta moravská.

Štvrtok

Polievky: slepačia, hlivová so zeleninou, pečivo.

  • Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Hovädzia roštenka na slanine, tarhoňa, šalát,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Šišky s nutelou, kakao.

Piatok

Polievky: kelová so zemiakmi, oravská fazuľová, pečivo.

  • Bravčové stehno na paprike, knedľa,
  • Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  • Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb,
  • Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Sobota

Polievka: stupavská zabíjačková, pečivo.

  • Bravčové ražniči, zemiaky, čalamáda,
  • Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina.

Nedeľa

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Kuracie prsia na srbský spôsob, ryža, uhorka,
  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa.