Jedálny lístok 27. 1. – 9. 2. 2025

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 27. 1. – 2. 2. 2025

Pondelok

Polievky: prešporská, tekvicová, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  • Hovädzia roštenka na slanine, opekané zemiaky, uhorka,
  • Zapekaný bravčový rezeň so syrom, fit šalát,
  • Fliačky s kapustou.

Utorok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
  • Plnené morčacie prsia, ryža, šalát,
  • Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
  • Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: terchovská, pohronská, pečivo.

  • Sekaný rezeň z bôčika, domáci zemiakový šalát,
  • Kurací paprikáš, cestovina,
  • Džuveč z bravčového mäsa, cvikla,
  • Lievance s lesným ovocím,
  • Bageta salámová.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, karfiolová, pečivo.

  • Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
  • Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát,
  • Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
  • Horehronský syrový šalát, pečivo.

Piatok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  • Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, uhorka,
  • Kuracie prsia prírodné, slovenská ryža, šalát,
  • Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  • Žemľovka s tvarohom,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Sobota

Polievka: hrachová so salámou, pečivo.

  • Bravčové stehno na smotane, knedľa,
  • Morčacie prsia s ananásom, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: kelová s ryžou, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaky, čalamáda,
  • Bravčový rezeň srbský, tarhoňa, uhorka.

 

Jedálny lístok 3. – 9. 2. 2025

Pondelok

Polievky: zeleninová, oravská fazuľová, pečivo.

  • Hovädzí guláš znojemský, tarhoňa, cvikla,
  • Bravčový rezeň s brusnicami a hruškou, ryža,
  • Morčacie prsia prírodné, zelerová remuláda,
  • Pirohy plnené marhuľovou náplňou, slaný karamel.

Utorok

Polievky: držková, roľnícka, pečivo.

  • Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka,
  • Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
  • Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
  • Tvarožník, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: slepačia, kláštorná, pečivo.

  • Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
  • Hovädzia roštenka na lesných hríboch, ryža, šalát,
  • Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
  • Rezance s tvarohom, zakysanka,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Štvrtok

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, sedliacka, pečivo.

  • Vyprážané kuracie stehno, zemiaky, kompót,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, čalamáda,
  • Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.

Piatok

Polievky: stupavská zabíjačková, rascová s vajcom, pečivo.

  • Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
  • Bravčové stehno hutnícke, knedľa,
  • Mäsové guľky, paradajková omáčka, zemiaková kaša,
  • Cestoviny s tuniakom a hráškom,
  • Bageta Gurmán.

Sobota

Polievka: gulášová, pečivo.

  • Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
  • Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, opekané zemiaky, uhorka.

Nedeľa

Polievka: kapustová letná, pečivo.

  • Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  • Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát.