Jedálny lístok 27. 1. – 2. 2. 2025
Pondelok
Polievky: prešporská, tekvicová, pečivo.
- Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
- Hovädzia roštenka na slanine, opekané zemiaky, uhorka,
- Zapekaný bravčový rezeň so syrom, fit šalát,
- Fliačky s kapustou.
Utorok
Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.
- Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
- Plnené morčacie prsia, ryža, šalát,
- Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
- Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: terchovská, pohronská, pečivo.
- Sekaný rezeň z bôčika, domáci zemiakový šalát,
- Kurací paprikáš, cestovina,
- Džuveč z bravčového mäsa, cvikla,
- Lievance s lesným ovocím,
- Bageta salámová.
Štvrtok
Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, karfiolová, pečivo.
- Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
- Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát,
- Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
- Horehronský syrový šalát, pečivo.
Piatok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.
- Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, uhorka,
- Kuracie prsia prírodné, slovenská ryža, šalát,
- Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
- Žemľovka s tvarohom,
- Bageta s morčacím mäsom.
Sobota
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
- Bravčové stehno na smotane, knedľa,
- Morčacie prsia s ananásom, ryža, šalát.
Nedeľa
Polievka: kelová s ryžou, pečivo.
- Hydinové ražniči, zemiaky, čalamáda,
- Bravčový rezeň srbský, tarhoňa, uhorka.
Jedálny lístok 3. – 9. 2. 2025
Pondelok
Polievky: zeleninová, oravská fazuľová, pečivo.
- Hovädzí guláš znojemský, tarhoňa, cvikla,
- Bravčový rezeň s brusnicami a hruškou, ryža,
- Morčacie prsia prírodné, zelerová remuláda,
- Pirohy plnené marhuľovou náplňou, slaný karamel.
Utorok
Polievky: držková, roľnícka, pečivo.
- Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka,
- Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
- Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
- Tvarožník, kakao,
- Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: slepačia, kláštorná, pečivo.
- Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
- Hovädzia roštenka na lesných hríboch, ryža, šalát,
- Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
- Rezance s tvarohom, zakysanka,
- Bageta s kuracím mäsom.
Štvrtok
Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, sedliacka, pečivo.
- Vyprážané kuracie stehno, zemiaky, kompót,
- Baraní guláš, halušky,
- Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, čalamáda,
- Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.
Piatok
Polievky: stupavská zabíjačková, rascová s vajcom, pečivo.
- Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
- Bravčové stehno hutnícke, knedľa,
- Mäsové guľky, paradajková omáčka, zemiaková kaša,
- Cestoviny s tuniakom a hráškom,
- Bageta Gurmán.
Sobota
Polievka: gulášová, pečivo.
- Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
- Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, opekané zemiaky, uhorka.
Nedeľa
Polievka: kapustová letná, pečivo.
- Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
- Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát.