Jedálny lístok 6. – 19. 5. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 6. – 12. 5. 2024

Pondelok

Polievky: kapustová s údeninou, horácka, pečivo.

  • Bravčové stehno hutnícke, cestovina,
  • Hovädzia roštenka portugalská, ryža, čalamáda,
  • Špenátové halušky s tvarohom, zakysanka,
  • Tlačenkový šalát, pečivo.

Utorok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, šalát,
  • Vyprážaná ryba, zemiaková kaša, kompót,
  • Cviklové rizoto s kuracím mäsom, šalát,
  • Pirôžky plnené marhuľovou náplňou, slaný karamel,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievka: rascová s vajcom, pečivo.

  • Bravčový rezeň sikulský, knedľa,
  • Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, cvikla.

Štvrtok

Polievky: kelová s ryžou, prešporská, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
  • Bravčové mäso na paprike, fusilli,
  • Klužská kapusta,
  • Syrové tajomstvo, pečivo.

Piatok

Polievky: slepačia, krémová s ovsenými vločkami, pečivo.

  • Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
  • Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
  • Pečená klobása, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
  • Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: hŕstková, pečivo.

  • Bravčový rezeň s pečeňou, opekané zemiaky, čalamáda,
  • Hovädzí guláš znojemský, slovenská ryža, cvikla.

Nedeľa

Polievka: sedliacka, pečivo.

  • Kuracie prsia Kung-Pao, ryža, šalát,
  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa.

 

Jedálny lístok 13. – 19. 5. 2024

Pondelok

Polievky: šošovicová kyslá, francúzska, pečivo.

  • Bravčový rezeň na zelenine, ryža, cvikla,
  • Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
  • Šalát lahôdkový, pečivo,
  • Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta.

Utorok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  • Husárska roláda, zemiaková kaša, čalamáda,
  • Morčacie prsia na smotane s hlivami, cestovina,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Plnené rožky tvarohové, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.

  • Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, ryža, šalát,
  • Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
  • Bolonské špagety,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
  • Hovädzie filé kopaničiarske, tarhoňa, uhorka,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Lievance s lesným ovocím.

Piatok

Polievky: hrachová so salámou, pohronská, pečivo.

  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  • Francúzske zemiaky, šalát,
  • Šúľance s makom,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Sobota

Polievka: oravská fazuľová, pečivo.

  • Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, čalamáda,
  • Hovädzie mäso na korení, slovenská ryža, uhorka.

Nedeľa

Polievka: zemiaková gulášová, pečivo.

  • Morčacie prsia orientálne, ryža, cvikla,
  • Bravčové stehno na smotane, cestovina.