Jedálny lístok 7. – 20. 10. 2019

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 7. – 13. 10. 2019

Pondelok

Polievky: kapustová s klobásou, sedliacka, pečivo.

  1. Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, cvikla
  2. Hovädzia roštenka na slanine, zemiaky, uhorka
  3. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Šalát bretónsky, pečivo
  5. Dusená zelenina, volské oko
  6. Palacinky s nutelou
  7. Bageta syrová
  8. Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: morčacia, kláštorná, pečivo.

  1. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  2. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  3. Tofu na kantónsky spôsob, zemiaky, šalát
  4. Šalát pekinský so šunkou, pečivo
  5. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6. Škoricové osie hniezda, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Mliečny balíček.

Streda

Polievky: hrachová so salámou, pohronská, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót
  2. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou
  4. Syrové tajomstvo, pečivo
  5. Morčacie prsia na hrášku, mrkvový šalát
  6. Zemiakové knedličky tvarohovo-jahodové, maková posýpka
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: držková, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa
  3. Exotická bravčová kotleta, opekané zemiaky
  4. Lahôdkový šalát, pečivo
  5. Špenátové halušky s tvarohom, zakysanka
  6. Lievance s džemom
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na rasci, slovenská ryža, uhorka
  2. Hydinové ražniči, zemiaky, šalát
  3. Lasagne mäsové
  4. Šalát z čínskej kapusty s hroznom a jablkami, pečivo
  5. Zemiakový paprikáš, paradajkový šalát
  6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: brokolicová dánska, pečivo.

  1. Morčacie prsia na zelenine, ryža, šalát
  2. Goralská pochúťka, knedľa
  3. Bageta Apetito.

Nedeľa

Polievka: údeninová, pečivo.

  1. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, cvikla
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  3. Bageta s kuracím mäsom.

 

Jedálny lístok 14. – 20. 10. 2019

Pondelok

Polievky: furmanská, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka cigánska, ryža, uhorka
  2. Bravčové stehno bratislavské, knedľa
  3. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, čalamáda
  4. Pestrý cestovinový šalát
  5. Top šalát s kuracím mäsom, pečivo
  6. Šišky s džemom, kakao
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, roľnícka, pečivo.

  1. Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, cvikla
  2. Husárska roláda, zemiaková kaša, šalát
  3. Baraní guláš, halušky
  4. Študentský šalát, pečivo
  5. Pečené zemiaky s paradajkovou omáčkou
  6. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Streda

Polievky: šošovicová kyslá, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  2. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  3. Zemiakovo bryndzové pirohy so slaninou
  4. Grécky šalát, pečivo
  5. Bravčové mäso dusené s kelom
  6. Hanácke koláče, kakao
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: zeleninová, francúzska, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Kuracie prsia na paprike, cestovina
  3. Plnená hlávková kapusta, knedľa
  4. Rančerský šalát, pečivo
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Šúľance so strúhankou
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: slepačia, karfiolová, pečivo.

  1. Morčacie prsia prírodné, ryža, šalát
  2. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa
  3. Špenátový prívarok, zemiaky, volské oko
  4. Šalát brokolicový s kuracím mäsom a olivami, pečivo
  5. Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou
  6. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami
  7. Bageta Apetito
  8. Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: oravská fazuľová, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, zemiaky, šalát
  2. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina
  3. Bageta Gurmán.

Nedeľa

Polievka: prešporská, pečivo.

  1. Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa
  2. Bravčové mäso na čínsky spôsob, ryža uhorka
  3. Bageta s kuracím mäsom.